Ciężko odpala 1.9 TDI 110koni, 2000rok...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • DGW
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 2330

Zamieszczone przez mucha
    dobrygrzeswawa jakby kazdy tak robil to po co te forum ?
    na Twoje pytanie odpowiem pytaniem:
    Ile razy byłeś na spocie?

czy już wiesz że się mylisz myśląc, że to forum to tylko poradnik majsterkowicza?????

Poza tym napisałeś że we czwartek jesteś umówiony w warsztacie więc tego dotyczył mój post ale jeśli chcesz sam to ok.
    Pisałeś już że podłączałeś paliwo pomijając zbiornik więc teraz omijanie przewodów to nie to samo?

Życzę Ci oczywiście abyś rozwiązał zagadkę
    NFPNorth-West
    2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
    WARSZTAT www.dsize.pl
    ->
    CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
    spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

• mucha
      Classic
      • 2007
      • 29

...

riposta
      Nie bylem na zadnym spocie gdyz to jest 3 auto w rodzinie, i gdybym mial jezdzic na kazde zloty, to nie byloby mnie w ogole w domu. Po 2 nie stac mnie na dalekie wypady, w Poznaniu jestem co tydzien na stadionie lecha, gdzie spotyka sie kilka osob.
      Poza tym jest taki dzial strefa klubu z tego co zauwazylem. Nie jezdzac na spoty, nie poprawne jest pytanie na forum jak rozwiazac problem?
      w czw. jestem umowiony, ale goscie nie wiedza co jest grane i jestem umowiony na sprawdzenie kata wtrysku. A JA NIE CHCE WYDAWAC PIENIEDZY NA METODE PROB I BLEDOW. Chce po prostu to rozwiklac
      Pytam na forum, a kolega mi pisze jedz do mechanika, wiem, ze mozna tak zrobic

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

Zamieszczone przez mucha
        riposta
        riposty od razu możesz sobie darować, to po pierwsze :idea:

po drugie, forum jest miedzy innymi po to, żebyś na przykład poruszając się na oślep nie spieprzył sobie samochodu jak również po to, żebyś wiedzial do kogo się w poznaniu zwrócić, a nie umawial z ludźmi, ktorzy będą usterki szukali po omacku, "metodą prób i błędów"

i ON TOPIC pizzzzzzz :idea:
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

• mucha
          Classic
          • 2007
          • 29

dlaczego riposty moge sobie darowac ? przeciez od tego jest te forum, zeby dyskutowac i cos sie dowiedziec tak czy nie?
          Nie pisze zeby sie klocic, ale zeby sie dowiedziec jak moge ewentualnie rozwiazac problem,a odpowiedz typu jedz do mechanika no to bez przesady.. az taki glupi nie jestem, ze sam bym na to nie wpadl..
          P.S gdzie moge znalezc informacje jaki warsztat ludzie polecaja w Poznaniu? (w dziale warsztaty niestety nie moge sie doszukac ( )
          Pozdrawiam

Komentarz

• DGW
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 2330

Sorki szkoda ale muszę :|

Zamieszczone przez mucha
            Nie bylem na zadnym spocie gdyz to jest 3 auto w rodzinie,
            i dalej
            Zamieszczone przez mucha
            nie stac mnie na dalekie wypady, w Poznaniu jestem co tydzien na stadionie lecha
            tak na prawde nie obchodzi mnie ile masz samochodów i czy w całej rodzinie czy tylko u siebie w domu ale że Cie nie stać na przyjazd na spota raz na dwa tygodnie to już do mnie nie dociera. Zamiast od razu napisać że nie interesuje Cię to, to brniesz w jakieś dziwne wymówki.

Zamieszczone przez mucha
            Nie jezdzac na spoty, nie poprawne jest pytanie na forum jak rozwiazac problem?
            nikt nie mówi że nie poprawne tylko na początek może zapoznał byś się z REGULAMINEM i przywitał ze wszystkimi w odpowiednim dziale

Zamieszczone przez mucha
            w czw. jestem umowiony, ale goscie nie wiedza co jest grane i jestem umowiony na sprawdzenie kata wtrysku. A JA NIE CHCE WYDAWAC PIENIEDZY NA METODE PROB I BLEDOW.
            a teraz przejdź trochę wyżej do mojego postu i głośno powiedz sobie o co się tak oburzyłeś a może przypomne Ci co napisałem:
            "mucha, moja rada jest taka abyś nic nie kombinował bo nie ma sensu tylko podjechał do warsztatu polecanego przez chłopaków z Poznania. Zero stresu i będziesz miał auto zrobione"
            po czym piszesz:
            Zamieszczone przez mucha
            Pytam na forum, a kolega mi pisze jedz do mechanika, wiem, ze mozna tak zrobic
            a w następnym poście:
            Zamieszczone przez mucha
            a odpowiedz typu jedz do mechanika no to bez przesady.. az taki glupi nie jestem, ze sam bym na to nie wpadl..
            Zamieszczone przez mucha
            gdzie moge znalezc informacje jaki warsztat ludzie polecaja w Poznaniu?
            więc się tak zakręciłeś że bardzo jestem ciekaw co teraz napiszesz...

i na koniec
            nie chciałem tego pisać ale... Na wiekszość Twoich pytań odnośnie co, gdzie, jak, znajdziesz odpowiedź na forum, wystarczy poświęcić trochę czasu i poczytać. Zapytasz gdzie? odpowiem SZUKAJ

Zamieszczone przez mucha
            w dziale warsztaty niestety nie moge sie doszukac
            jakbyś napisał do któregoś kolegi z Poznania to pewnie już miałbyś problem rozwiązany, poza tym również na to pytanie jest wiieeeeele info na forum
            NFPNorth-West
            WARSZTAT www.dsize.pl
            ->

Komentarz

• szkoda
              RS
              S_OCP Member
              • 2005
              • 22543

panowie :!:
              jak dla mnie dla obu
              i dosyć tego, bardzo was proszę :idea: :evil:
              była BKD+DSG '05 120kkm
              była BXE '08 190kkm

Komentarz

• DGW
                RS
                S_OCP Member
                • 2006
                • 2330

Zamieszczone przez szkoda
                dosyć tego, bardzo was proszę :idea: :evil:
                tak jest! Napisałem wszystko co miałem napisać i już więcej nie bede

EOT
                NFPNorth-West
                WARSZTAT www.dsize.pl
                ->

Komentarz

• mucha
                  Classic
                  • 2007
                  • 29

...

dobrygrzeswawa
                  ja sie naprawde nie oburzam, wkurza mnie tylko to, ze jak ktos nie wie jak pomoc na dany temat, to po co pisze nie na temat? (jedz do mechanikow-nie czuje sie zielony na temat autek,bo nie jedno w swoim krotkim zyciu naprawilem). Dlatego probuje i skode podreperowac, ale mam nieco problemy co widac Jakbym chcial oddac auto do dobrego mechanika to sam bym na to wpadl, a nie pytal o rady na forum (nie pisalbym w ogole takiego tematu). p.s naprawde nie moge znalesc na forum o dobrym warsztacie w Poznaniu, nie to, ze mi sie nie chce, bo szukam i szukam i prosze o pomoc.
                  Wybacz, ale to nie sa dziwne wymowki, mam 21 lat nie pracuje, a auto nie jest moje - nie jestem za bogata osoba w danej chwili
                  z tym zapoznaniem i przedstawieniem mojej osoby - przepraszam
                  do moda - sorki za takie dyskusje nie na temat.

Komentarz

• szkoda
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2005
                    • 22543

ok, ale teraz już do ad remu
                    była BKD+DSG '05 120kkm
                    była BXE '08 190kkm

Komentarz

• drache91
                      Classic
                      • 2007
                      • 29

Czy ktoś bryka na ukraińskim paliwie?

Ciekawy jestem czy ktoś jeździ na ukraińskim?

Komentarz

• Maicroft
                        Moderator
                        S_OCP MemberModeratorr
                        • 2004
                        • 25757
                        • Audi

A co ma byc w nim innego niz w naszym. Kupione na stacji w normalnym miescie, a nie na granicy lub od przemytnika bedzie dzialac tak samo jak nasze ze stacji. Kilka bakow na takim przejezdzilem, bedac tam i auto do dzis jezdzi
                        Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...